GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γούρικος ο Σκορπιός του Ωνάση: Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα είναι έγκυος

Τον "πελαργό" περιμένει η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντμίτρι Γεβγκένεβι...


Τον "πελαργό" περιμένει η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντμίτρι Γεβγκένεβιτς Ριμπολόβλεφ, σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και η οικογένειά της πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Παραπολιτικά", η Εκατερίνα τον Οκτώβριο που παντρεύτηκε διήνυε ήδη τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, κάτι που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό, αφού δεν είχε περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να το ανακοινώσει.

Τώρα, όμως, έφτασε ο καιρός, αφού η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει και η οικογένεια περιμένει πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει και ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, που έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και περιμένει να σφίξει στην αγκαλιά του το εγγονάκι του.

Μάλιστα, αυτό που ακούγεται είναι ότι, μόλις γεννηθεί το πρώτο της παιδάκι, θα πάνε στον Σκορπιό όλοι μαζί για να περάσουν το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση