GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Βλέπουν Μπουρούση

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ύστερα από την επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο «Νο13» του ντραφτ του...


Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, ύστερα από την επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο «Νο13» του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Κινγκς.

Η ομάδα του Σακραμέντο αναμένεται να δώσει περίπου 600.000 δολάρια στους «πράσινους» για την απόκτηση του νεαρού σέντερ και στο «τριφύλλι» ετοιμάζονται να διαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

Στην κορυφή της λίστας των ψηλών που κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό είναι εκείνη του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αποτελεί παρελθόν μετά από μία εκπληκτική σεζόν στη Λαμποράλ Κούτσα και αρκετές είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που βλέπουν «ζεστά» την περίπτωσή του.

Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Ίαν Βουγιούκας, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Αργύρης Πεδουλάκης και εκείνος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στη Ζαλγκίρις.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση