GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο θρίλερ με την Σινέντ Ο΄Κόνορ: Απείλησε ότι θα πέσει από γέφυρα

Νέος συναγερμός σήμανε για τις αστυνομικές αρχές καθώς μέλος της οικογένειας της Σινέντ Ο΄Κόνορ, τους ενημέρωσε ότι η διάσημη τραγουδ...


Νέος συναγερμός σήμανε για τις αστυνομικές αρχές καθώς μέλος της οικογένειας της Σινέντ Ο΄Κόνορ, τους ενημέρωσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια απείλησε να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία του Σικάγο, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τις ιρλανδικές αρχές με το οποίο τους ενημέρωσαν ότι η Σινέντ επικοινώνησε με την οικογένειά της πριν από μια ώρα λέγοντάς τους ότι σκοπεύει να πηδήξει από μια γέφυρα του Σικάγο. 

Σύμφωνα με το TMZ,  η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο ανέφερε πως όντως βρισκόταν μία  γυναίκα στη γέφυρα που έμοιαζε με την περιγραφή αλλά δεν ήταν εκείνη. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που την ψάχνει η αστυνομία για παρόμοιο λόγο καθώς η γνωστή καλλιτέχνιδα πάσχει από κατάθλιψη και έχει αυτοκτονικές τάσεις. 

 

 

 

 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση