GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πέθανε από πνιγμό ο εννιάχρονος Βασίλης στα νερά του Βουραϊκού

Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες υπέστη, ήταν η αιτία θανάτου του εννιάχρονου Βασίλη, μετά την πτώση του στα νερά του Βουραϊκ...


Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες υπέστη, ήταν η αιτία θανάτου του εννιάχρονου Βασίλη, μετά την πτώση του στα νερά του Βουραϊκού ποταμού στην Αχαΐα.

Αυτό αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο θάνατος του εννιάχρονου Βασίλη, η σορός του οποίου ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής από άνδρες της ΕΜΑΚ μέσα από φαράγγι.

Τα ίχνη του παιδιού είχαν χαθεί το μεσημέρι της Κυριακής, στη διάρκεια ομαδικής πεζοπορίας έξι ενηλίκων και τριών παιδιών, μελών οικογενειών. Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί πολύωρη επιχείρηση έρευνας, στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά 26 άτομα (πυροσβέστες, άντρες της ΕΜΑΚ και εθελοντές διασώστες), επτά οχήματα κι έναν διασωστικό σκύλο.

Σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των γονέων του, το άτυχο παιδί πιθανότατα έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε στο κενό από πέρασμα ακριβώς δίπλα στη γραμμή του οδοντωτού σιδηρόδρομου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε δύσβατο σημείο στη θέση Σιφώνι, στο φαράγγι του Βουραϊκού, στον δήμο Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση