GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυλές σε υπέροχα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία σε έξι διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας και "κλείσαμε" τραπέζι στις υπέροχες πλακ...


Ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας ξενοδοχεία σε έξι διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας και "κλείσαμε" τραπέζι στις υπέροχες πλακόστρωτες αυλές τους.
Μέσα σε καταπράσινα περιβάλλοντα, με φόντο αρχοντικά κτήρια και θέα που μαγεύει τους πάντες, απολαμβάνουμε χαλαρωτικές στιγμές με το απογευματινό, καλοκαιρινό αεράκι να αποτελεί τον μοναδικό "θόρυβο" στο γαλήνιο ησυχαστήριο μας.
Απολαύσετε τες μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες.
  • Siorra Vittoria Boutique Hotel, Κέρκυρα

Ο γεμάτος με διάφορα είδη λουλουδιών και καταπράσινων μεσογειακών φυτών κήπος των 300 τ.μ. του Siorra Vittoria Boutique Hotel θα αποτελέσει σίγουρα το αγαπημένο σας σημείο, κατά τη διάρκεια της διαμονής στο αρχοντικό νησί της Κέρκυρας.
Ένα απεριτίφ ή ένα ποτήρι κρασί το απόγευμα αποτελεί ιδανική επιλογή για χαλάρωση σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον. Σημειώστε, μάλιστα, ότι η πάλαι ποτέ αριστοκρατική βίλα όπου στεγάζεται το 4* ξενοδοχείο χτίστηκε το 1823 και υπήρξε η κατοικία της οικογένειας του κυρίου Λουκά Μεταξά.
Μάθετε τα πάντα για το Siorra Vittoria Boutique Hotel
  • Melenos Lindos Exclusive Suites, Ρόδος

Ο υπέροχος κήπος του που απλώνεται παράμερα του κεντρικού δώματος θα αποτελέσει ένα καταφύγιο δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, με τις κληματαριές πάνω απ' την τεράστια πέργκολα να σας χαρίζουν πλούσια σκιά.
Ο λόγος για το εκπληκτικό 5* Melenos Lindos Exclusive Suites που βρίσκεται στη βραχώδη πλευρά της αρχαίας Ακρόπολης της Λίνδου, κάτω από το ναό της Αθηνάς, και προσφέρει μαγευτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος.
Πιστή στο παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ της Λίνδου, η λευκή πετρόχτιστη κτιριακή δομή αποτελείται από 12 σουίτες, τους κοινόχρηστους χώρους και την κεντρική σκάλα, θυμίζοντας ένα χωριό μέσα σ' ένα χωριό.
Περισσότερες πληροφορίες για το Melenos Lindos Exclusive Suites
  • Nafsimedon Hotel, Ναύπλιο

Η επιβλητική εξωτερική εικόνα του Nasfimedon Hotel, σε κοντινή απόσταση από την καρδιά του ιστορικού κέντρου του Ναυπλίου, σε συνδυασμό με την προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου δημιουργούν μια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας, τα οποία θα σας κερδίσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε σε αυτό.
Η αυλή του σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς σας για τον πρώτο καφέ της ημέρας, όσο και για χαλαρές στιγμές κατά τη διάρκεια του απογεύματος.
Το 4* ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 19ου αιώνα, το οποίο σας εγγυάται και μια αρχοντική διαμονή.
Ενημερωθείτε για το Nafsimedon Hotel
  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση