GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση Τριανταφυλλόπουλου σε Μαρινάκη και Καραμήτσο

Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη Προς τους οπαδούς της ομαδάρας του Ολυμπιακού. Μετά την ανακοίνωση που ...

Η απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς τους οπαδούς της ομαδάρας του Ολυμπιακού.
Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr, υπόσχομαι να υποστηρίζω φανατικά την ομάδα, χωρίς επιρροές από τις όποιες ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου κατά το παρελθόν.
Αντιλαμβάνομαι, ότι για μία ακόμα φορά ο ιστορικός σύλλογος, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να κουβαλάει στην πλάτη αμαρτίες προέδρου του.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μία ανακοίνωση για δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη άσχετη με το ποδόσφαιρο, πρέπει να εκδίδεται από τον επίσημο Ολυμπιακό.
ΚΙ επειδή η «Ζούγκλα» κυριαρχεί στο ιντερνετικό Champions League πετάει το γάντι στον κύριο Μαρινάκη για εκείνο το «γνωστός» που αφορά στο πρόσωπό μου και του προτείνει να περάσει στο παρασύνθημα.
Μετά από αυτά, μέσω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, θα φροντίσω να γίνει «πασίγνωστος». Από τον Πειραιά μέχρι το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Για ό,τι ακολουθήσει θα τον παρακαλέσω να απαντάει ως εφοπλιστής ή επιχειρηματίας ή φίλος του Καραμήτσου ή τέλος πάντων ως συλλέκτης βιβλίων και να μη βάζει στη μέση τον ιστορικό Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του.
Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός. Οι πρόεδροι του έρχονται και παρέρχονται.
Ο φίλαθλος και πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.


H απάντηση  στον Τάσο Καραμήτσο
Αυτή είναι η απάντηση του κ. Καραμήτσου για τη συμμετοχή του στην επίμαχη συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου εμπλέκεται το όνομα του πρωθυπουργού:
«Μια φιλική συνομιλία του 2012 για να μπουν βιβλία ως προσφορές σε μια νέα -υπό έκδοση τότε- εφημερίδα, παρουσιάζεται με απίστευτη δόση φαντασίας σαν ύποπτη "συναλλαγή". Είναι προφανές πως μόνο στο μυαλό του "ρεπόρτερ" αυτή η φιλική συμβολή, ενός ειδικού σε θέματα Τύπου για την εμπορική ενίσχυση μιας νέας εφημερίδας, θα μπορούσε να πάρει αυτή την "ερμηνεία"».
Φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του κ. Καραμήτσου σήμερα, μετά το δημοσίευμα της «Ζούγκλας» για πάρα πολλούς λόγους.
Συμβουλή προς τον πρώην συνεκδότη της πάλαι ποτέ ανεξάρτητης εφημερίδας μας. Να διατηρεί την ψυχραιμία του σε επίπεδα καθωσπρεπισμού τουλάχιστον. Δεν είναι ευγενές να υποτιμά με τόσο βάναυσο τρόπο την νοημοσύνη των πολιτών, πολλοί από τους οποίους θα είναι σίγουρα και αναγνώστες του.
Πρώτον γιατί με όσα διατείνεται «καρφώνει» τον συνομιλητή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αρκετό καιρό τώρα προσπαθεί να πείσει τους πάντες, ότι δεν έχει καμία σχέση με την συγκεκριμένη εφημερίδα.
Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας! Δεν είναι δυνατόν ως εκ τούτου να έχουν όλοι αυτοί οι κύριοι την πολυτέλεια, να πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.
Μια φιλική συνομιλία για προσφορές, όπως υποστηρίζει, δε γίνεται με «γιατρούς» και απαιτήσεις που θα συζητηθούν αργότερα και το κυριότερο: Πως μπαίνει ο κ. Τσίπρας στη μέση;
Απ’ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω βιβλία πουλούσε ο Άδωνις Γεωγιάδης. Ο κ. Τσίπρας έκανε τον μηχανικό.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
Mάκης Τριανταφυλλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση