GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκέι ζευγάρι που δολοφονήθηκε στο Ορλάντο σκόπευε να παντρευτεί

Ένα ζευγάρι, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο γκέι μπαρ Pulse στο Ορλάντο, σκόπευε να παντρευτεί αλλά τ...


Ένα ζευγάρι, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης στο γκέι μπαρ Pulse στο Ορλάντο, σκόπευε να παντρευτεί αλλά τώρα θα κηδευτεί μαζί όπως αποφάσισαν οι οικογένειές τους.
Ο 22χρονος Juan Ramon Guerrero, και ο 32χρονος σύντροφός του Christopher “Drew” Leinonen, ήταν ανάμεσα στα 49 θύματα του μακελάρη Omar Mateen που σκόρπισε τον θάνατο στη χειρότερη μαζική δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ. Οι οικογένειες των δυο θυμάτων, επιθυμούν οι δυο ερωτευμένοι νέοι να ταφούν δίπλα δίπλα, όπως επιβεβαίωσε και ο πατέρας του Guerrero, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με τον γιο του. "Πιστεύω πως είναι κάτι που θα ήθελε ο γιος μου. Γι αυτό το κάνουμε", λέει δακρυσμένος ο Juan Ramon Guerrero, 61 ετών. "Δε με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι. Δε με ενδιαφέρει", συμπληρώνει.
Ο 22χρονος μαζί με τον σύντροφό του, είχαν σχέση τα τελευταία δυο χρόνια και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη. Η οικογένεια του  Guerrero στάθηκε στο πλευρό του γιου τους όταν εκείνος τους ανοίχτηκε αναφορικά με την σεξουαλική του ταυτότητα.
"Ήταν πραγματικά τόσο ερωτευμένοι. Ήταν αδελφές ψυχές. Αυτό το έβλεπες από τον τρόπο που κοιτούσε ο ένας τον άλλο", λέει η αδελφή του 22χρονου, Aryam Guerrero και προσθέτει "Αν δεν ήταν κηδεία, θα ήταν γάμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση