GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτι Σμιθ: Ο Τραμπ αντιπροσωπεύει ό,τι χειρότερο υπάρχει στην κουλτούρα μας

«Δεν έχει ανθρωπιά, καμία συμπόνια για τον ανθρώπινο πόνο, για τις ανθρώπινες καταστάσεις». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε για να χαρακτηρ...


«Δεν έχει ανθρωπιά, καμία συμπόνια για τον ανθρώπινο πόνο, για τις ανθρώπινες καταστάσεις». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει το «φαινόμενο» Ντόναλντ Τραμπ, η Πάτι Σμιθ σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Red 96.3.
Συγκεκριμένα η ερώτηση που έγινε στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο δύο συναυλίες, ήταν: «Είχατε εμπλακεί με την πολιτική από πολύ νεαρή ηλικία. Δουλεύατε για τον Ρόμπερτ Κένεντι την περίοδο που δολοφονήθηκε. Ποια είναι η άποψή σας για το «φαινόμενο Ντόναλντ Τραμπ;»
Και η Πάτι Σμιθ απάντησε:
«Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «φαινόμενο», θα έλεγα ότι πρόκειται για το απόλυτα αρνητικό αποτέλεσμα της κουλτούρας των σελέμπριτι. Γιατί δυστυχώς ζούμε σε μια κουλτούρα των σελέμπριτι, η οποία χειραγωγείται και διαστρεβλώνεται από τα ΜΜΕ, την οποία, κατά τη γνώμη μου, αντικατοπτρίζει ο Τραμπ Και νομίζω ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ότι ο Τραμπ δεν έχει καμία ανθρώπινη διάσταση.
Δεν έχει «ανθρωπιά», καμία συμπόνια για τον ανθρώπινο πόνο, για τις ανθρώπινες καταστάσεις. Δεν μπορεί να κατανοήσει άλλες κουλτούρες, δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες που έχουν οι φτωχοί άνθρωποι που υποφέρουν σε όλο τον κόσμο.
Ο Τραμπ βοηθά να δημιουργηθεί μία εξτρεμιστική δεξιά και «λευκή» προκατάληψη στην Αμερική, από την οποία ακόμα και η ίδια η δεξιά πτέρυγα έχει σοκαριστεί. Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ό,τι χειρότερο υπάρχει στην κουλτούρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση