GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαχειρίσιμη η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κύπρο

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε ότι η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κύπρο είναι διαχειρίσιμη. Ο κ. Νικολάου ε...


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε ότι η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κύπρο είναι διαχειρίσιμη.
Ο κ. Νικολάου εξέφρασε την εκτίμηση ότι, εκτός απροόπτου, είναι δυνατό εντός της ημέρας η πύρινη λαίλαπα να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.
Αναζωπυρώσεις που εκδηλώθηκαν, αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά και η υπερπροσπάθεια για κατάσβεση της καταστροφικής πυρκαγιάς συνεχίζεται αμείωτα από ξηράς και αέρος.
Σήμερα, για πρώτη φορά, επιχειρούν 18 πτητικά από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Γαλλία και την Ιταλία.
Εφόσον ελεγχθεί και σβήσει η πυρκαγιά, θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 μέρες επιτήρησης της περιοχής, δήλωσε ο διευθυντής του Τμήματος Δασών, Μάκης Τσιντίδης.
Για την κατάσταση στην περιοχή της πυρκαγιάς ενημέρωσαν το Υπουργικό Συμβούλιο οι υπουργοί Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, και Φυσικών Πόρων, Νίκος Κουγιάλης.
Το Υπουργικό Συμβούλιο τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο δασοπυροσβεστών, τους οποίους αποφάσισε να ανακηρύξει ήρωες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση