GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση Φάρατζ που προκάλεσε ένταση στο Ευρωκοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νάιτζελ Φάρατζ, επικεφαλής του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP...


Ένταση στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νάιτζελ Φάρατζ, επικεφαλής του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit.

Σε μία αποστροφή του λόγου του ο Βρετανός πολιτικός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω ότι κανείς από εσάς στη ζωή σας δεν έχετε κάνει ποτέ μία κάποια δουλειά. Δεν έχετε δουλέψει ποτέ για κάτι σωστά» προκαλώντας τις έντονες αποδοκιμασίες Ευρωβουλευτών που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου.

Ακολούθως παρενέβη ο πρόεδρος Μάρτιν Σουλτς ο οποίος τόνισε: «Αγαπητοί συνάδελφοι με κάθε σεβασμό για την αναστάτωσή σας, ξέρετε εδώ συμπεριφέρεστε σήμερα όπως κανονικά συμπεριφέρεται το κόμμα του κ. Φάρατζ, το UKIP. Μην μιμείστε τον κ. Φάρατζ και το κόμμα του. Κύριε Φάρατζ θα σας πω κάτι, το γεγονός ότι οι άνθρωποι εδώ σε αυτή την αίθουσα δεν έχουν κάνει ποτέ μία κανονική δουλειά, κοιτάξτε, μην κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν ισχύει».

Ο κ. Φάρατζ αναφερόμενος στη «θερμή» υποδοχή που έτυχε είπε μεταξύ άλλων ότι: Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ γελάγατε. Δεν γελάτε τώρα. Είστε σε άρνηση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε είναι ότι δεν λέτε την αλήθεια στους πολίτες.

Και πρόσθεσε ο Βρετανός πολιτικός ότι όταν οι πολίτες το 2005 οι πολίτες στη Γαλλία και αλλού ψήφισαν κατά του Συντάγματος τους αγνοήσατε και περάσατε τις ρυθμίσεις από το παράθυρο. Παράλληλα, εκτίμησε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Τώρα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50. Αυτό που περιμένω να δω είναι μια συνεννόηση ενηλίκων για την νέα σχέση της Μεγάλης Βρετανίας με την ΕΕ. Εκανε λόγο για την ανάγκη μιας συμφωνίας στο εμπόριο χωρίς δασμούς δηλώνοντας ότι έτσι η Βρετανία θα είναι η καλύτερη φίλη της Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση