GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Πρέπει να υπάρξει μια νέα συμφωνία για μια Ευρώπη που θα εμπνεύσει ξανά τους λαούς της - ΒΙΝΤΕΟ

Την ανάγκη επίτευξης μιας νέας συμφωνίας στο ευρωπαϊκό επίπεδο υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις στις οποίες προέβ...


Την ανάγκη επίτευξης μιας νέας συμφωνίας στο ευρωπαϊκό επίπεδο υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις στις οποίες προέβη λίγο μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης των "27" εκ των 28 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (πλην Βρετανίας) στις Βρυξέλλες.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος πρέπει να οδηγήσουν σε προβληματισμό για την εικόνα που δίνει η ενωμένη Ευρώπη στους πολίτες της. Σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες τόσο σε πολιτικό όσο και σε γεωγραφικό επίπεδο.
"Είναι υπαρξιακής σημασίας ανάγκη να τεθεί στο τραπέζι ένα νέο σχέδιο για την επόμενη μέρα. Να υπάρξει ένα new deal, μια νέα συμφωνία για μια Ευρώπη που θα εμπνεύσει ξανά τους λαούς της και ιδίως τους νέους ανθρώπους" είπε ο Πρωθυπουργός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση