GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στις ΗΠΑ: Πατέρας ξέχασε βρέφος στο αμάξι και μετά το έβαλε στο ψυγείο για να «συνέλθει»

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένας 33χρονος πατέρας «ξέχασε» την έξι μηνών κορούλα του μέσα σε ένα αυτοκίνητο, κάτω από τον...


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένας 33χρονος πατέρας «ξέχασε» την έξι μηνών κορούλα του μέσα σε ένα αυτοκίνητο, κάτω από τον καυτό ήλιο για τέσσερις ώρες, με αποτέλεσμα το άτυχο βρέφος να χάσει τη ζωή του από θερμοπληξία.
Ο 33χρονος είχε πάει τα δύο από τα τρία παιδιά του στον παιδικό σταθμό και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του μαζί με την έξι μηνών κορούλα του.
Ωστόσο, φτάνοντας στην μονοκατοικία του στην πόλη Μελίσα του Ντάλας, ο ανεύθυνος άντρας ξέχασε το μωρό στο αυτοκίνητο και πήγε να κοιμηθεί. Για τις επόμενες τέσσερις ώρες το μόλις έξι μηνών βρέφος βασανιζόταν να πάρει ανάσα μέσα στην ασφυκτική ζέστη του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο.
Μόλις ξύπνησε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έτρεξε στο αυτοκίνητο, πήρε το μωρό και μπήκε ξανά στο σπίτι.
Εκεί, μην ξέροντας τι να κάνει και όντας σε κατάσταση πανικού, έβαλε το άτυχο μωρό στο ψυγείο για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και περίμενε, ελπίζοντας πως θα συνέλθει.
Όταν αυτό δεν συνέβη, τηλεφώνησε τη σύζυγό του που ήταν στη δουλειά και μετά κάλεσε την Άμεση Δράση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση