GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά θα υποβληθεί ο Μπερλουσκόνι

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση την προσεχή Τρίτη, δήλωσε σήμερα ο γιατρός του, αφού ο πρώην πρωθυπουργός τ...


O Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση την προσεχή Τρίτη, δήλωσε σήμερα ο γιατρός του, αφού ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εισήχθη σε νοσοκομείο αυτήν την εβδομάδα αντιμετωπίζοντας καρδιολογικά προβλήματα.

Μια εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου του Μιλάνου Σαν Ραφαέλε, όπου ο 79χρονος Μπερλουσκόνι θα υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας, επιβεβαίωσε τις δηλώσεις προς δημοσιογράφους του προσωπικού γιατρού του πρώην πρωθυπουργού Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

Ο Ιταλός μεγιστάνας των ΜΜΕ επεσήμανε σε ένα μήνυμα που ανήρτησε χθες στο Facebook ότι το κόμμα του δύναται απόλυτα να λειτουργήσει παρά την απουσία του, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών την 19η Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση