GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Σκιάθο ο σεΐχης του Κατάρ

Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται από χθες στη Σκιάθο, για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η περίφημη θαλαμ...


Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ βρίσκεται από χθες στη Σκιάθο, για να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Η περίφημη θαλαμηγός "Αλ Μιρκάμπ", που ανήκει στον σεΐχη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, αγκυροβόλησε στο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων.
Το υπερπολυτελές κότερο (με το χαρακτηριστικό σκούρο μπλε χρώμα) έχει προσορμήσει στα ανοιχτά της παραλίας "Μάραθα", κάτω από το ξενοδοχείο "Σκιάθος Παλλάς", ενώ μέλη της βασιλικής οικογένειας βγαίνουν στη στεριά με ταχύπλοα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.
Στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, έχει φθάσει και το ιδιωτικό αεροσκάφος του σεΐχη του Κατάρ, ένα AirBus A320, που μετέφερε μέλη της βασιλικής οικογένειας και το οποίο στις 3 μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Παρίσι.
Η άφιξη του σεΐχη Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι έγινε χθες -μέσω ενημέρωσης του υπουργείου Εξωτερικών- και ο υψηλός επισκέπτης κατευθύνθηκε αμέσως στη θαλαμηγό του που βρίσκεται στο νησί εδώ και 3 ημέρες- προερχόμενη από την Μύκονο- κάτω από το "Σκιάθος Παλλάς".
Σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes" το σκάφος του σεΐχη, που προκαλεί τον θαυμασμό, ναυπηγήθηκε το 2008 στη Γερμανία. Κόστισε τότε 300.000.000 ευρώ, είναι το έκτο μεγαλύτερο στον κόσμο, το 3ο ακριβότερο που κατασκευάστηκε ποτέ και χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο εκείνης της χρονιάς. Έχει μήκος 133 μέτρα, 51 άτομα πλήρωμα, διαθέτει 12 σουίτες, δύο πισίνες, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και αίθουσα κινηματογράφου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεΐχης -που είναι λάτρης της Σκιάθου και επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί- θα αναχωρήσει την Παρασκευή το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση