GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός ο άνδρας από τους πυροβολισμούς στα Εξάρχεια

Υπέκυψε στα τραύματα του, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια. Οι αρχές...


Υπέκυψε στα τραύματα του, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ο οποίος νωρίτερα είχε τραυματιστεί από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια.

Οι αρχές πίσω από τη δολοφονική επίθεση βλέπουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πληροφορίες από την ασφάλεια Αττικής αναφέρουν πως ο Σύρος ήταν γνωστός των αρχών καθώς εμπλεκόταν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι αρχές εξετάζουν δυο σενάρια. Το πρώτο είναι, αντίπαλη συμμορία να ήθελε να δολοφονήσει τον αλλοδαπό και το δεύτερο είναι να πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιήσει πολλές πορείες στα Εξάρχεια διαμαρτυρόμενοι για τις συμμορίες ναρκωτικών που υπάρχουν στην περιοχή.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες είχε αναρτηθεί βίντεο που έδειχνε τα άτομα που συμμετείχαν στην πορεία να κρατούν όπλα και να περνούν μέσα από την πλατεία Εξαρχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση