GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το Brexit, το Frexit;

Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά. Στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Μαρίν Λεπέν θα διενεργήσει δημοψήφισμα για την παραμονή...


Παρίσι, της Μαρίας Δεναξά.

Στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Μαρίν Λεπέν θα διενεργήσει δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Γαλλίας στην ΕΕ.

Αυτό δήλωσε κατά την διάρκεια επίσκεψης της στη Βιέννη η αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος, καθώς η ηγεσία του Εθνικού Μετώπου, θεωρεί ότι παρακράτησε η παραμονή της Γαλλίας.

Μάλιστα, η Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν, αντιπρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν και ανερχόμενο αστέρι μέσα στο Εθνικό Μέτωπο, δήλωσε πως στην περίπτωση που η θεία της εκλεγεί στο ανώτατο αξίωμα της χώρας, θα γίνει σχεδόν αυτόματα η έξοδος της Γαλλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά από το δημοψήφισμα που θα διενεργήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η Μαρίν Λεπέν από την Αυστρία, χωρίς να αναφερθεί στο Brexit, φέρεται να  δήλωσε: «Τίποτα το συγκεκριμένο δεν επιτρέπει να υπερασπιστούμε την Ευρώπη, έτσι όπως είναι σήμερα. Δημιουργεί αταξία, μπερδέματα χάος και καταστροφή παντού. Η Γαλλία έχει χίλιες φορές περισσότερους λόγους για να βγει από την ΕΕ, από ότι οι Άγγλοι».

Η Μαρίν Λεπέν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της ανιψιάς της αποκαλύπτοντας πως αν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές του 2017, θα διενεργήσει στην αρχή της θητείας της δημοψήφισμα για το «Frexit», όπου θα κληθούν οι Γάλλοι να αποφασίσουν για την τύχη της χώρας τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση