GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Brexit: Αλλάζουν δραματικά τις αποδόσεις τα γραφεία στοιχημάτων

Η πιθανότητα μιας βρετανικής ψήφου υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μειώθηκε στο 68,5% σήμερα, καταγράφοντας πτώση π...


Η πιθανότητα μιας βρετανικής ψήφου υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μειώθηκε στο 68,5% σήμερα, καταγράφοντας πτώση περίπου 10 μονάδων σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τις αποδόσεις στοιχημάτων της Betfair.

Η πιθανότητα μιας ψήφου υπέρ της παραμονής στην ευρωπαϊκή οικογένεια στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου μειώθηκε περίπου στο 70% το Σάββατο έπειτα από δημοσκόπηση του ινστιτούτου ORB για την εφημερίδα The Independent που έδειξε ότι η εκστρατεία υπέρ του Brexit προηγείται κατά 10 μονάδες έναντι αυτής υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.

Ενώ οι αποδόσεις στοιχημάτων δείχνουν σταθερά νίκη για το στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στην ΕΕ στο δημοψήφισμα, έρευνες κοινής γνώμης παρουσιάζουν μέχρι τώρα αντιφατικές εικόνες για το πώς θα ψηφίσουν οι Βρετανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση