GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το Brexit

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη προσπάθησε να προετοιμαστεί για οποιοδήποτε αποτέλεσ...


Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη προσπάθησε να προετοιμαστεί για οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει από το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 του μηνός στη Βρετανία, με το ερώτημα της παραμονής ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών των χωρών-μελών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο, ο Σόιμπλε τόνισε ότι η Ευρώπη είναι καλά προετοιμασμένη για να ανταποκριθεί στην "ανησυχία" των χρηματοπιστωτικών αγορών που σχετίζεται με το Brexit.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ προειδοποίησε ότι η Βρετανία θα χάσει την προνομιούχο πρόσβασή της στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά εάν αποφασίσει να εγκαταλείψει την ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση