GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουσκ: Αν το Brexit δεν μας σκοτώσει τότε θα μας κάνει πιο δυνατούς!

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μετά το βρετανικό δημοψήφισμα ...


«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ μετά το βρετανικό δημοψήφισμα και έκανε λόγο για σοβαρή δραματική εξέλιξη.

Δεν είναι ώρα για υστερική αντίδραση, τόνισε, προσθέτοντας πως «είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το αρνητικό σενάριο». Ωστόσο, σημείωσε πως οι πολιτικές συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

Ανέφερε πως οι ηγέτες των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν την ενότητα της ΕΕ, ενώ γνωστοποίησε πως σχεδιάζει ανεπίσημη συνάντηση των 27 ηγετών της ΕΕ στη σύνοδο της Τρίτης προκειμένου να προτείνει μια περίοδο «περισυλλογής».

Όπως τόνισε, μέχρις ότου η Βρετανία φύγει επισήμως από την ΕΕ, οι ευρωπαϊκοί νόμοι θα συνεχίσουν να ισχύουν για τη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση