GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επόμενη γενιά επιχειρήσεων από την COSMOTE

Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες οικογενειακές επιχειρήσεις. Όλες τους έχουν στηριχθεί σε γερά θεμέλια και τις ενώνουν οι πιο ισχυροί δεσμοί...


Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες οικογενειακές επιχειρήσεις. Όλες τους έχουν στηριχθεί σε γερά θεμέλια και τις ενώνουν οι πιο ισχυροί δεσμοί: αυτοί της οικογένειας. Είναι γεγονός πως οι οικογενειακές επιχειρήσεις ξεχωρίζουν γιατί αναπτύσσονται στους κόλπους μιας οικογένειας, περνούν από γενιά σε γενιά, προωθούν καινοτόμες ιδέες, δημιουργούν θέσεις εργασίας και προσφέρουν συνεχώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Η COSMOTE στηρίζει αυτές τις επιχειρήσεις με την «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων».

Η «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» αποτελεί μια ενέργεια που στόχο έχει να βοηθήσει τις οικογενειακές επιχειρήσεις να προβληθούν και να εξελιχθούν, για να συνεχίσουν να στηρίζουν την οικονομία. Η COSMOTE  θα ενισχύσει τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις με δύο τρόπους: με εξατομικευμένη διαφημιστική προβολή και με την προσφορά των νέων προγραμμάτων COSMOTE Business One, που αποτελούν ασυναγώνιστο πλεονέκτημα για τη λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Οι ιδιοκτήτες, οικογενειακών επιχειρήσεων, σε όποιον κλάδο κι αν δραστηριοποιούνται, από τον τουρισμό και την ψυχαγωγία, έως το εμπόριο και τη βιομηχανία, καλούνται να μπουν στο www.epomenigenia.gr και να μοιραστούν την ιστορία της επιχείρησής τους, μέχρι τις 26/06/16. Τρεις οικογενειακές επιχειρήσεις θα ξεχωρίσουν, με κριτήρια την αντοχή τους στο χρόνο, την εξέλιξη και το όραμά τους για το μέλλον.

Οι επιχειρήσεις που θα ξεχωρίσουν, θα κερδίσουν διαφημιστική προβολή έως 25.000€ και COSMOTE Business One, δωρεάν για 18 μήνες. Πιο συγκεκριμένα:

Στα πλαίσια της διαφημιστικής της προβολής, κάθε νικήτρια επιχείρηση θα πρωταγωνιστήσει σε ένα video. Αυτό θα εστιάζει στην ίδια, την ιστορία και τη λειτουργία της, καθώς και στον τρόπο που εξελίχτηκε η δουλειά της με το COSMOTE Business One.

Παράλληλα, το COSMOTE Business One θα καλύψει δωρεάν τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud Storage.  

Αν έχεις κι εσύ οικογενειακή επιχείρηση, μπες τώρα στο www.epomenigenia.gr και μοιράσου την ξεχωριστή ιστορία της δικής σου επιχείρησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση