GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ορφανά» αποτυπώματα και DNA στην υπόθεση Αγραφιώτου

Ο «Αόρατος» δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, από μεθοδικότητα,από τύχη ή άτυχη εξερεύνηση δεν έχει αφήσει ίχνη στο κλιμακοστάσιο το...


Ο «Αόρατος» δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, από μεθοδικότητα,από τύχη ή άτυχη εξερεύνηση δεν έχει αφήσει ίχνη στο κλιμακοστάσιο του μαρτυρίου της άτυχης γυναίκας. Ολοκληρώθηκαν χθες οι επαναληπτικές εξετάσεις των ευρημάτων και των στοιχείων που προέκυψαν από την εξερεύνηση του χώρου και πάλι με αρνητικά αποτελέσματα. Τα δεκάδες ανόμοια αποτυπώματα και DNA που έχουν εντοπιστεί είναι «ορφανά» ενώ δεν μπορούν να αποδοθούν με σιγουριά στο δολοφόνο. Είναι πολύ παράξενο για τους αστυνομικούς σε ένα θεωρητικά «παρθένο» χώρο εγκλήματος να μην εντοπίζονται ούτε καν άλλα αποτυπώματα παπουτσιών εκτός από αυτά του θύματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου.
Οι αστυνομικοί θα προβούν σε μια 3D απεικόνιση του κλιμακοστασίου, στην οποία θα τοποθετήσουν φωτογραφικά στιγμιότυπα του χώρου, με τις αιματηρές ενδείξεις έως τη σορό της άτυχης γυναίκας όπως τα αποτύπωσαν τα συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, τα σημεία όπου εντοπίστηκαν αποτυπώματα, γενετικό υλικό και άλλα ευρήματα, προκειμένου μέσω αυτής της χαρτογράφησης να κάνουν ένα παζλ με την αναπαράσταση του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση μέσα από έναν κύκλο δεκάδων καταθέσεων από το οικογενειακό , φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον αναζητούν το κίνητρο του δράστη.
Ερευνούν επίσης μια τηλεφωνική επικοινωνία που φέρεται να είχε η 69χρονη με άγνωστο άνδρα, ευρισκόμενη σε αρτοποιείο μιλώντας εμφανώς έντονα στον συνομιλητή της, όπως και την ύπαρξη ενός ακόμη ατόμου σε χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο «κρυφής σχέσης» αναζητώντας πιθανό προσωπικό κίνητρο με σεξουαλικό υπόβαθρο.
Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο υπάλληλος εταιρίας υπηρεσιών ασφάλειας που είχε ενημερώσει την τηλεοπτική εκπομπή για την ύπαρξη του αυτοκινήτου τής τότε αγνοουμένης στο 2ο υπόγειο γκαράζ είναι ο ίδιος που είχε ενημερώσει με τον ίδιο τρόπο για σεξουαλική επίθεση ενός 60χρονου εις βάρος ηλικιωμένης στον ίδιο χώρο. Οι αστυνομικοί του πήραν για 3η φορά κατάθεση, η οποία αναφορικά με τη σεξουαλική επίθεση, παρουσιάζει κενά.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση