GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EgyptAir: Βρέθηκε το ένα από τα μαύρα κουτιά

Μετά τα συντρίμμια της ατράκτου του αεροσκάφους της εταιρείας EgyptAir, οι ομάδες έρευνας εντόπισαν και ανέσυραν σήμερα το ένα από μα...


Μετά τα συντρίμμια της ατράκτου του αεροσκάφους της εταιρείας EgyptAir, οι ομάδες έρευνας εντόπισαν και ανέσυραν σήμερα το ένα από μαύρα κουτιά του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στη Μεσόγειο την 19η Μαΐου με 66 νεκρούς.

Ο καταγραφέας φωνής εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τον βυθό σε κακή κατάσταση αλλά οι ειδικοί κατάφεραν να ανακτήσουν την κάρτα μνήμης.

Το μαύρο κουτί ανέσυρε το πλήρωμα ενός πλοίου από τον Μαυρίκιο και ο Αιγύπτιος εισαγγελέας ζήτησε την παράδοσή του στο Κάιρο, για να εξεταστεί από την Επιτροπή που διερευνά τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος.

Τώρα, οι έρευνες επικεντρώνονται και στο δεύτερο μαύρο κουτί - τον καταγραφέα δεδομένων πτήσης - που θα πάψει να εκπέμπει το ειδικό ηχητικό σήμα εντοπισμού, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, την 24η Ιουνίου.

Μόνο οι αναλύσεις των δύο καταγραφέων θα επιτρέψουν να εξιχνιαστούν τα αίτια της συντριβής του Airbus A320 των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο κατέπεσε σε μια θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη και τις βόρειες ακτές της Αιγύπτου με 66 επιβαίνοντες, δευτερόλεπτα αφότου χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση