GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EgyptAir: Νέα σενάρια για μηχανική βλάβη και τεχνικά προβλήματα

Έπειτα από τον εντοπισμό σήματος από κάποιο μαύρο κουτί από γαλλικό πλοίο την Τετάρτη, οι Αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι έ...


Έπειτα από τον εντοπισμό σήματος από κάποιο μαύρο κουτί από γαλλικό πλοίο την Τετάρτη, οι Αιγυπτιακές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι έρευνες έχουν πλέον περιορισθεί σε μία ζώνη 2 χιλιομέτρων.
Ωστόσο, αυτό που κινεί το ενδιαφέρον είναι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες, τα συστήματα του αεροσκάφους, το οποίο συνετρίβη στη Μεσόγειο, είχαν εκπέμψει σειρά ειδοποιήσεων κατά τις πτήσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο 24ωρο πριν από τη συντριβή του.
Συγκεκριμένα, το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France3 παρουσίασε στοιχεία που ενισχύουν την θεωρία ότι το αεροσκάφος της EgyptAir συνετρίβη λόγω τεχνικών προβλημάτων. Σύμφωνα με αυτά, το τελευταίο 24ωρο πριν χαθεί στην Μεσόγειο, στο πιλοτήριο του μοιραίου Airbus είχαν ενεργοποιηθεί τρεις φορές τα συστήματα προειδοποίησης, υποχρεώνοντας το αεροσκάφος να κάνει τρεις αναγκαστικές προσγειώσεις.
Τα περιστατικά καταγράφηκαν λίγο μετά την απογείωσή του από τρία διαφορετικά αεροδρόμια. Το αεροπλάνο υποχρεώθηκε να επιστρέψει και να περάσει από τεχνικό έλεγχο, χωρίς όμως να εντοπιστεί κάποια βλάβη.
Ωστώσο, οι αιγυπτιακές αρχές αρνήθηκαν σήμερα αυτές τις πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση