GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

EURO 2016: Τη... γλίτωσε στο 89' η Γαλλία νικώντας 2-1 τη Ρουμανία

Ίδρωσε, αλλά γλίτωσε το... έμφραγμα η Γαλλία στην πρεμιέρα του Euro 2016! Η διοργανώτρια Γαλλία, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον φορμαρισμ...


Ίδρωσε, αλλά γλίτωσε το... έμφραγμα η Γαλλία στην πρεμιέρα του Euro 2016!

Η διοργανώτρια Γαλλία, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον φορμαρισμένο Ντιμίτρι Παγέ, επικράτησε με 2-1 των μαχητικών Ρουμάνων, που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται αδικημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με τους Ρουμάνους να φτάνουν πολύ κοντά στο γκολ στο 4ο λεπτό, αλλά τον Γιορίς να αποκρούει εξ επαφής το σουτ του Στάνκου, ενώ στο 14' οι Γάλλοι “απάντησαν” με την κοντική κεφαλιά του Γκριεζμάν που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ταταρουσάνου.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους Ρουμάνους να κλείνουν καλά τους χώρους και τους “Τρικολόρ” να δυσκολεύονται στην ανάπτυξη, παρά τις προσπάθειες του δαιμόνιου Παγέ.

Ήταν όμως τελικά μία ενέργεια του Παγέ, του κορυφαίου απόψε για τους οικοδεσπότες, που έφερε το γκολ: στο 58' ο άσος της Γουεστ Χαμ έκανε τη σέντρα και ο Ζιρού νίκησε στον αέρα τον Ρουμάνο γκολκίπερ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους Γάλλους, καθώς στο 64' ο Εβρά ανέτρεψε τον Στάνκου μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, με τον ίδιο τον Στάνκου να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν πίεσαν στη συνέχεια για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως οι Ρουμάνοι κρατούσαν το 1-1 και έμοιαζαν ικανοί να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας – ωστόσο, ο Παγέ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη: με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή στο 89' έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” του Ταταρουσάνου, δίνοντας τη νίκη-λύτρωση στους “Πετεινούς”.

Οι δύο άλλες ομάδες του 1ου Ομίλου, Ελβετία και Αλβανία, τίθενται αντιμέτωπες αύριο Σάββατο, στις 4 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση