GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euro 2016: "Λύγισε" την πρωτάρα Αλβανία η Ελβετία

Χάρη σε ένα γρήγορο γκολ του Σαρ, η Ελβετία επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Αλβανίας σε παιχνίδι για τον 1ο Όμιλο του Euro 2016. Το μον...


Χάρη σε ένα γρήγορο γκολ του Σαρ, η Ελβετία επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Αλβανίας σε παιχνίδι για τον 1ο Όμιλο του Euro 2016.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 5ο μόλις λεπτό, όταν ο Σακίρι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαρ έπιασε την κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Μπερίσα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Αν και οι Αλβανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, το έργο τους έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν στο 36' έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι ο αρχηγός τους, Λορίκ Τσάνα.

Παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι Ελβετοί δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια, αν και είχαν τις ευκαιρίες με τον Τζεμαΐλι στο 38' να στέλνει την μπάλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι,ενώ στο 66' ο Σεφέροβιτς από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπερίσα. Και παραλίγο να πληρώσει αυτήν την αστοχία της, καθώς στο 87' ο Γκάσι βγήκε τετ α τετ με τον Ελβετό γκολκίπερ Σόμερ, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση