GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euro 2016: Μπλόκο από την Ισλανδία στην Πορτογαλία του Ρονάλντο!

Το τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Euro 2016 έκρυβε και την πρώτη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς οι “πρωτάρηδες” Ισλ...


Το τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής του Euro 2016 έκρυβε και την πρώτη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς οι “πρωτάρηδες” Ισλανδοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κινήθηκε σε “ρηχά νερά”.

Οι Ισλανδοί ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ρούι Πατρίσιο νίκησε δύο φορές στην ίδια φάση τον Σίγκθορσον, που είχε πιάσει στον ύπνο την πορτογαλική άμυνα.

Η συνέχεια ανήκε όμως στην Πορτογαλία, που ανέβασε ρυθμούς και απείλησε στο 21' με την κεφαλιά του Νάνι που απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο Χάλντορσον, ενώ στο 25' ο Ρονάλντο βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραία μπαλιά του Πέπε, όμως κλώτσησε αέρα.

Το γκολ για τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος ήρθε τελικά στο 31', όταν Αντρέ Γκόμες και Βιεϊρίνια άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον Γκόμες να δίνει την ασίστ στον Νάνι που σκόραρε από κοντά για το 1-0.

Όμως αν και αουτσάιντερ, οι Ισλανδοί δεν πτοήθηκαν, πίεσαν τους Πορτογάλους, και στο 50' ο Βιεϊρίνια έχασε τον Μπιάρνασον, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον Ρούι Πατρίσιο και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Ισλανδοί μετά το γκολ έπαιξαν πιο κλειστά, προσπαθώντας να περιορίσουν τους ανώτερους ποιοτικά αντιπάλους τους και χτυπώντας με αντεπιθέσεις. Οι Πορτογάλοι όμως έφτασαν κοντά στο γκολ στο 71', όταν η κεφαλιά του Νάνι πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 85' είχαν τη μεγάλη τους ευκαιρία όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Νάνι, όμως ο Χάλντορσον μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, συνιστώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης και αφήνοντας τους Πορτογάλους με την... πίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση