GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euro 2016: "Έμφραγμα" στις καθυστερήσεις για την Αγγλία!

Άτυχη στάθηκε η Αγγλία στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2016, καθώς παρά το γεγονός ότι κυριάρχησε απέναντι στη Ρωσία, ισοφαρίστηκε στ...


Άτυχη στάθηκε η Αγγλία στο πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2016, καθώς παρά το γεγονός ότι κυριάρχησε απέναντι στη Ρωσία, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις και έμεινε στο 1-1, ένα σκορ που βάσει της εικόνας του αγώνα την αδικεί.

Οι Άγγλοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, βάζοντας τους Ρώσους στα καρέ τους και απειλώντας σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Ακινφέεφ, με τον Ρώσο γκολκίπερ ωστόσο να σταματά όλες τις προσπάθειές τους.

Ο Ακινφέεφ είπε “όχι” στον Λαλάνα στο 7ο λεπτό σε σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 35' απομάκρυνε με υπερένταση το δυνατό σουτ του Ρούνεϊ. Νωρίτερα, στο 22', ο Λαλάνα είχε κάνει καλό σουτ, με την μπάλα όμως να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τους Άγγλους να πιέζουν, αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν. Αντίθετα, ήταν η Ρωσία που λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα στο 59', όταν ο Ντάιερ με κεφαλιά προς τα πίσω παραλίγο να στείλει την μπάλα στα... λάθος δίχτυα, αλλά και στο 63', όταν το σουτ του Σμολόφ πέρασε ξυστά από το δοκάρι του Χαρτ.

Κι όμως, η Αγγλία βρήκε τελικά τη λύση από το “χρυσό” πόδι του Ντάιερ, που στο 73' (δύο λεπτά αφού ο Ρούνεϊ είχε στείλει την μπάλα πρώτα πάνω στον Ακινφέεφ και μετά στο δοκάρι) εκτέλεσε άψογα το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Ρώσο γκολκίπερ αυτή τη φορά να μην μπορεί να αποτρέψει το γκολ.

Οι Ρώσοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, και μολονότι μέχρι και το 90' δεν είχαν καταφέρει ουσιαστικά να απειλήσουν την εστία του Χαρτ, έκαναν το... θαύμα τους στις καθυστερήσεις: Ο Σενίκοφ έβγαλε τη σέντρα, ο Μπερεζούτσκι πήρε την κεφαλιά και ο Γκλουσακόφ “έσπρωξε” την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και αφήνοντας τους Άγγλους... στον τόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Άγγλοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν σε πρεμιέρα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για ένατη (!) φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση