GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Euro 2016: "Χρυσάφι" στους παίκτες της Αλβανίας για τη μεγάλη νίκη!

Έπειτα από την τεράστια νίκη τους επί της Ρουμανίας, οι Αλβανοί διεθνείς είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν μία μεγαλειώδη πρόκριση στους «1...


Έπειτα από την τεράστια νίκη τους επί της Ρουμανίας, οι Αλβανοί διεθνείς είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν μία μεγαλειώδη πρόκριση στους «16» του EURO. Πανηγυρίζουν, πιθανότατα, ήδη, ωστόσο, από τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που τους έταξε ο πρωθυπουργός της χώρας, Έντι Ράμα, ακόμη και αν δεν προκριθούν!

Ο ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος, λοιπόν, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της αλβανικής ομοσπονδίας, έχει τάξει ένα τεράστιο ποσό, κοντά στο 1.000.000 ευρώ, στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, που χάρισαν, χθες, τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του αλβανικού ποδοσφαίρου, με τη νίκη επί της Ρουμανίας (1-0). Μία νίκη, στην παρθενική συμμετοχή της Αλβανίας σε μεγάλη διοργάνωση, που, πιθανότατα, θα φέρει μία ακόμα μεγαλύτερη στιγμή: Την πρόκριση στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Και δεν είναι μόνο χρηματικό το έπαθλο, αλλά και κάτι, ίσως καλύτερο…

Ο Αλβανός πρωθυπουργός θα παραχωρήσει σε όλους διπλωματικά διαβατήρια! Τι σημαίνει αυτό; Αρκεί να διαβάσετε όσα δικαιούνται οι κάτοχοί τους.
Καταρχήν, παραχωρείται σε προέδρους δημοκρατίας, πρωθυπουργούς, ανώτατα στελέχη κυβερνήσεων, πρέσβεις, αρχηγούς κρατών, υπουργούς κτλ., προσδίδοντας κύρος. Δεν πληρώνεις ΠΟΤΕ φόρους στα αεροδρόμια! Έχεις διπλωματικό -και άρα, πολύ καλό- αυτοκίνητο με 40% έκπτωση. Καλύτερες θέσεις στα αεροπλάνα και τα καλύτερα δωμάτια στα καλύτερα ξενοδοχεία. Διευκολύνσεις με τη visa και πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων, ακόμη και… κόκκινο χαλί σε διάφορους χώρους!

Φανταστείτε, τώρα, όχι απλά να περάσει στους «16» η Αλβανία, αλλά να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στη διοργάνωση, τι άλλο μπορεί να προσφερθεί στους παίκτες, που έχουν σηκώσει στο πόδι τη χώρα από το βράδυ της Κυριακής (19/6)!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση