GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό το frozen yogurt στην Κέρκυρα δεν πρέπει να το χάσετε

Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, μόλις λίγα βήματα από το Λιστόν θα βρείτε το Yogart. Εδώ, θα έρθετε ξανά και ξανά για να απολαύσετε ολόφρεσ...



Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, μόλις λίγα βήματα από το Λιστόν θα βρείτε το Yogart. Εδώ, θα έρθετε ξανά και ξανά για να απολαύσετε ολόφρεσκο frozen yogurt με βάση το ελληνικό γιαούρτι και πίστη στα αγνά και υγιεινά υλικά.



Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις γεύσεων, ενώ σε πειρασμό θα σας βάλουν περισσότερα από 50 γαρνιρίσματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 μεγέθη.

Εκτός από παγωμένο γιαούρτι ωστόσο, θα έρθετε εδώ για περισσότερες από 50 γεύσεις παγωτού (!) αλλά και για το soft ice cream που διατίθεται σε γεύση κρέμα βανίλια, σοκολάτα, μπισκότο, φράουλα, μπανάνα. Στα αγαπημένα μας το βαφλάκι, που με λίγη φαντασία συνδυάζεται με yogart, παγωτό, toppings κι ό,τι άλλο θελήσετε.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα smoothies με βάση το γιαούρτι.

Πληροφορίες
Καθημερινά:10.00-αργά
€1,20 (μπάλα παγωτού), €1,70 (small size yogurt), €1,50 (βαφλάκι)

Αγίων Πάντων 11, Κέρκυρα
Τηλ. 2661020726
https://www.facebook.com/YogArtCorfu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση