GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Google ευχαρίστησε 85χρονη γιατί έκανε πολύ ευγενικές αναζητήσεις!

Το να χρησιμοποιεί κανείς τη Google για να αναζητήσει ένα σωρό πληροφορίες, είναι κάτι κοινό πια στη σημερινή εποχή. Αλλά φαίνεται ότ...


Το να χρησιμοποιεί κανείς τη Google για να αναζητήσει ένα σωρό πληροφορίες, είναι κάτι κοινό πια στη σημερινή εποχή. Αλλά φαίνεται ότι η δημοφιλή μηχανή αναζήτησης, μόλις βρήκε τον πιο ευγενικό χρήστη στο πρόσωπο μιας συμπαθητικής ηλικιωμένης, ετών 85. 

Ο 25χρονος Ben John από το Wigan του Μάντσεστερ της Βρετανίας, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του όταν άνοιξε τον υπολογιστή της γιαγιάς του May Ashworth, και είδε τι έψαχνε στο διαδίκτυο και ειδικά με ποιον τρόπο.

Η 85χρονη είχε μπει στη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης για να βρει ποια είναι ερμηνεία κάποιων ρωμαϊκών αριθμών, αλλά δεν είναι αυτό που προκάλεσε το γέλιο.

Πριν και μετά από τους ρωμαϊκούς αριθμούς, είχε γράψει "παρακαλώ" και "ευχαριστώ» σαν να απευθυνόταν σε κάποιον άνθρωπο!

Ο εγγονός της μοιράστηκε τις εικόνες στο Twitter όπου είχαν βέβαια εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια για το αστείο περιστατικό με την ευγενική γιαγιά.

Πολλοί σχολίασαν μάλιστα ότι είναι το πιο γλυκό πράγμα που έχουν δει τελευταία. Η έκπληξη ήρθε από την Google, που απάντησε στην 85χρονη: 

"Αγαπητή γιαγιά του Ben, Ελπίζουμε να είσαι καλά. Σε έναν κόσμο δισεκατομμυρίων αναζητήσεων, η δική σου μας έκανε να χαμογελάσουμε. Η απάντηση είναι 1998 Σε ευχαριστούμε...".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση