GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H AEK ανακοινώνει προπονητή

Μέρα ανακοίνωσης προπονητή είναι η σημερινή για την ΑΕΚ. Ο Φιλίπ Μοντανιέ προσγειώθηκε χθες λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα και σήμερα...


Μέρα ανακοίνωσης προπονητή είναι η σημερινή για την ΑΕΚ. Ο Φιλίπ Μοντανιέ προσγειώθηκε χθες λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα και σήμερα θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές συζητήσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές κοντά στις 700.000 ευρώ. 

Ο Γάλλος προπονητής χθες μετά την άφιξή του δείπνησε με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και Βασίλη Δημητριάδη δείχνοντας πολύ καλά διαβασμένος για την ΑΕΚ και το ρόστερ της. Σήμερα θα αποφασιστεί ποιοι θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό τιμ. Αναμένεται να φέρει τουλάχιστον έναν δικό του άνθρωπο, ενώ από πλευράς «Ένωσης» υπάρχει επιθυμία να μείνουν κοντά στην ομάδα οι Βούλγαρης και Καμπόλης. 

Εφόσον πέσουν οι υπογραφές, ο Μοντανιέ θα αναχωρήσει απόψε ή αύριο για το Παρίσι, καθώς είναι σχολιαστής στο φιλικό Γαλλία-Σκωτία, ενώ αφού μαζέψει τα πράγματά του θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. Ο 51χρονος προπονητής θα πάρει αποφάσεις άμεσα για το ρόστερ, τις μεταγραφές και τους δανεικούς. Ήδη λέγεται πως θα αποφασίσει για το θέμα του τερματοφύλακα, αφού γνωρίζει καλά τη θέση, ενώ και στο θέμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που μένει ελεύθερος από τη Ντνίπρο έχουν γίνει επαφές. 

Όσο για την προετοιμασία της ΑΕΚ, θα γίνει πιθανότατα στην Πολωνία και το ξενοδοχείο «Μπινκόφσκι», που βρίσκεται 2,5 χιλιόμετρα έξω από το Κίελτσε.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση