GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μακάβρια τρέλα: Ταφόπλακες σε σχήμα... iphones!

Εύποροι Ρώσοι μπορούν πλέον να κοιμηθούν τον αιώνιο ύπνο, έχοντας ένα μακάβριο αλλά μοντέρνο αξεσουάρ να τους δίνει "στιλ"......


Εύποροι Ρώσοι μπορούν πλέον να κοιμηθούν τον αιώνιο ύπνο, έχοντας ένα μακάβριο αλλά μοντέρνο αξεσουάρ να τους δίνει "στιλ"... Κατασκευαστής μαρμάρων για τάφους, βρήκε ένα εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο να αλιεύσει νέα πελατεία κατασκευάζοντας ταφόπλακες σε σχήμα iphone - κάτι που o Στιβ Τζομπς (αν ζούσε) θα έβρισκε μάλλον διασκεδαστικό.
Η εταιρεία ονόματι Autograph, έχει έδρα στη Σιβηρία και ο ιδιοκτήτης της Pavel Kalyuk υποστηρίζει ότι οι πρωτότυπες ταφόπλακες είναι ότι πιο σύγχρονο στο χώρο και πως όλα ξεκίνησαν από μια έκθεση για κηδείες για την προσέλκυση πελατών. "Μετά από την έκθεση στο Novosibirsk, οι παραγγελίες άρχισαν να πέφτουν βροχή...", είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.
Οι ταφόπλακες, έχουν το σχήμα ενός iphone και πάνω σε αυτά χαράσσεται με λέιζερ τα στοιχεία του αποθανόντα. Όσο για το κόστος; Οι τιμές ξεκινούν από τα 1000 δολάρια και απογειώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση