GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο kontra...

Μιχάλης Χριστοδουλίδης Μετα την πολύωρη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κανάλι KONTRA 24 στην εκπομπή του Αιμ. Λιάτσου. Αυτά που ...

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Μετα την πολύωρη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κανάλι KONTRA 24 στην εκπομπή του Αιμ. Λιάτσου. Αυτά που αξίζει κάποιος να συγκρατήσει κατα την άποψη μου είναι τα παρακάτω:

1. Την πρωτοβουλία της για την μεθόδευση διαδικασιών παραπομπής των επίορκων πολιτικών που παραβίασαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και το σύνταγμα με την υπογραφή των αντισυνταγματικών μνημονίων σε μεικτά ορκωτά δικαστήρια.

2. Την ομολογία της ότι κατα την διάρκεια των εκλογών του 2015 του Ιανουαρίου οτι υπήρξε καταγγελία για μηχανισμό στησίματος νοθείας των εκλογών στο υπουργείο εσωτερικών, όπου η υπόθεση με πρωτοβουλία δική της διαβιβάστηκε στην εισαγγελία και μέχρι την αποχώρηση της από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε καμία περαιτέρω διερεύνηση και κανένα πόρισμα.


3. Την ομολογία της για την αιτίαση εξηγήσεων απο τον κο Δραγασάκη για ποιο λόγο δεν εφαρμόσθηκε το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατα την διάρκεια της θητείας της ως ΠτΒ λαμβάνοντας την απαράδεκτη απάντηση του  "οτι καμία κυβέρνηση δεν εφαρμόζει το προεκλογικό της πρόγραμμα".

4. Την εφαρμογή και διεκδίκηση όλων των πορισμάτων των εξεταστικών επιτροπών που προήδρευσε σε σχέση με το χρέος, τις γερμανικές αποζημιώσεις και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της SIEMENS.

5. Την συγκρότηση των προγραμμάτων του κόμματος σε όλους τους τομείς, μέσω ανοίγματος διαδικτυακής πύλης και επαφών με τους πολίτες, συγκεκριμένα δήλωσε οτι τα προγράμματα φτιάχνονται απο την βάση και οχι απο την κορυφή.

6. Την απαξίωση της σημερινής ΕΕ ως ένας τυραννικός και ολιγαρχικός οργανισμός που εξυπηρετεί ακραίες αντιλαικες πολιτικές και την επιβράβευση των Βρετανών για αυτή την γενναία και δημοκρατική απόφαση τους να απεμπλακούν απο τα δεσμά αυτού του τυραννικού οργανισμού.

7. Την ενδυνάμωση της λαικής κυριαρχίας μέσω αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών και την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση