GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Lonely Planet: Η ομορφότερη «μυστική» παραλία του Ιονίου

Ο δημοφιλής ταξιδιωτικός ιστότοπος Lonely Planet δημοσίευσε τη λίστα με τις 6 ωραιότερες παραλίες των νησιών του Ιονίου. Ανάμεσα τους ...





Ο δημοφιλής ταξιδιωτικός ιστότοπος Lonely Planet δημοσίευσε τη λίστα με τις 6 ωραιότερες παραλίες των νησιών του Ιονίου.
Ανάμεσα τους βρίσκεται και η ομορφότερη "μυστική" παραλία όπως την χαρακτηρίζει. Φανταστείτε μια παραλία ανάμεσα σε βράχια και πράσινο δάσος και εντυπωσιακά γαλαζοπράσινα νερά.

Δείτε τις 6 καλύτερες παραλίες του Ιονίου σύμφωνα με το Lonely Planet:

1.Μύρτος Κεφαλονιά



Βρίσκεται περίπου 30 χλμ από το Αργοστόλι, είναι μια γαλήνια παραλία με λευκά βότσαλα και τυρκουάζ νερά. Έχει ηρεμία και απλότητα, δεν υπάρχουν jet ski εδώ. Ο Μύρτος είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας.

2.Η «μυστική» παραλία: Βουτούμι Αντίπαξοι



Φανταστείτε μια παραλία ανάμεσα σε βράχια και πράσινο δάσος και εντυπωσιακά γαλάζια νερά, φτάσατε στο Βουτούμι! Θα πρέπει να πάρετε ένα καΐκι από τους Παξούς για να φτάσετε εκεί.

3.Πιο εντυπωσιακό σκηνικό: Πόρτο Κατσίκι Λευκάδα



Το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας είναι μια από τις κορυφαίες παραλίες παγκοσμίως. Η πρώτη ματιά σε αυτό το εντυπωσιακό τρίπτυχο του ουρανού, της παραλίας και της θάλασσας κατά πάσα πιθανότητα θα «κόψει» την αναπνοή σας.

4.Καλύτερη παραλία για κολύμπι: Πετανοί Κεφαλονιά



Οι Πετανοί αποτελούν μία από ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς. Βρίσκονται στο δυτικό τμήμα του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλικής. Τα νερά είναι τόσο κρυστάλλινα που τα σκάφη που πλησιάζουν στην παραλία είναι σαν να αιωρούνται.

5.Καλύτερη παραλία για selfies: Ναυάγιο Ζάκυνθος



Είναι σαν να βρίσκεστε σε μια κατ ποσταλ με το σουρεαλιστικό σκουριασμένο καράβι που βρίσκεται στην ακτή και περιβάλλεται από βράχια. Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε δει τη συγκεκριμένη παραλία, καθώς είναι η πιο φωτογραφημένη παραλία της χώρας σε κάποιο τουριστικό φυλλάδιο ή εφημερίδα.

6.Καλύτερη παραλία για οικογενείες: Άγιος Σπυρίδων Κέρκυρα



Η δημοφιλής Παλαιοκαστρίτσα περιβάλλεται από δασώδεις περιοχές με πυκνή βλάστηση, μπορείτε να βρείτε 6 μικρές παραλίες. Η παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, είναι το ιδανικό σημείο για κολύμπι και για να παίξουν τα παιδιά στην άμμο. Ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι είναι αβαθής, πολύ σημαντικό για τις οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση