GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mirror: Όργανα του Πούτιν οι Ρώσοι χούλιγκαν στο Euro 2016

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η γαλλική αστυνομία και δημοσιεύει η Mirror σχετικά με τους Ρώσους χούλιγκαν που εμπλέ...


Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η γαλλική αστυνομία και δημοσιεύει η Mirror σχετικά με τους Ρώσους χούλιγκαν που εμπλέκονται στα επεισόδια στη Μασσαλία κατά τη διάρκεια του EURO 2016.
Οι γαλλικές αρχές υποστηρίζουν πως οι Ρώσοι χούλιγκαν έχουν άμεση σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και εξυπηρετούν δικά του συμφέροντα.
Ο Αλεξάντερ Σπρίγκιν, αρχηγός των οπαδών της Εθνικής Ρωσίας έχει στενές σχέσεις με τον πρόεδρο Πούτιν κάτι που έρχεται να ενισχύσει τους ισχυρισμούς των Γάλλων. Ο Σπρίγκιν είναι ανάμεσα στους 20 συλληφθέντες οι οποίοι θα απελαθούν από την Γαλλία. Ο Σπρίγκιν έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με τον Ρώσο πρόεδρο και φέρεται να είναι από τα αγαπημένα και προστατευόμενα παιδιά της Ρωσικής ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση