GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάικλ Τζάκσον: Αυτό είναι το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στη Neverland

Σοκ προκαλεί η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα από τη Neverland -ράντσο- του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. ...


Σοκ προκαλεί η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα από τη Neverland -ράντσο- του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Υπενθυμίζεται ότι το 2003, οι Αρχές είχαν πραγματοποιήσει έρευνα στο ράντσο του θρύλου της ποπ έπειτα από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικα αγόρια. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 70 άτομα από το γραφείο του Εισαγγελέα και του σερίφη της περιοχής.

Διαβάστε ΕΔΩ: Επίσημη έκθεση για τον Μάικλ Τζάκσον: Παιδόφιλος και διεστραμμένος!

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, 7 χρόνια μετά τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή οι Αρχές αποκάλυψαν ότι στο σπίτι του θρύλου της ποπ είχαν βρεθεί συλλογές από φωτογραφίες και βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Συγκεκριμένα, στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του Μάικλ Τζάκσον, βρέθηκαν συλλογές με φωτογραφίες και βίντεο που απεικονίζουν γυμνά αγόρια στην εφηβεία καθώς και γυμνές γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση