GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Γιωργάκης, o Κωστάκης και μια Αθηνούλα...

Dimitris Liberopoulos   όπως Γιωργάκης - Κωστάκης... υπάρχει και μιά Αθηνούλα... ------------------------------- Η Ελλάδα δεν έχει ...

όπως Γιωργάκης - Κωστάκης...
υπάρχει και μιά Αθηνούλα...
-------------------------------
Η Ελλάδα δεν έχει πλέον ούτε έναν αντάξιο απόγονο από το πρόσφατο παρελθόν της... όχι μόνο στη πολιτική, αλλά και στο επίπεδο του πλούτου και της φήμης, όπως ήταν ο Ωνάσης. Κατά το "Κωστάκης" και το "Γιωργάκης", υπάρχει και μία  "Αθηνούλα" η οποία ουδεμία αίγλη έχει κληρονομήσει από τον παππού της που κυριαρχούσε τον περασμένο αιώνα στα παγκόσμια ΜΜΕ.
Ακούστε κι΄ αυτό : Στην Ελλάδα, όπου στο τέλος της χρονιάς θα παραδοθεί στο δημόσιο από το Ίδρυμα Νιάρχος το ακριβότερο έργο χορηγίας που έγινε ποτέ ! Ναι, ουδείς αρμόδιος ή απλός πολίτης δίνει σημασία στον Φίλιππο Νιάρχο που έρχεται στο Φαληρικό Δέλτα για να δει το πανάκριβο στολίδι που θα παραδοθεί σε μια Ελλάδα σε πλήρη παρακμή και ανυποληψία.


1 σχόλιο

  1. ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,
    ΄Η, …ΠΡΟΚΟΠΙΚΟΣ ΚΑΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ’’.. ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ ???
    Σήμερα όλοι γνωρίζουμε τους συκοφάντες, τους ψεύτες, τους προδότες , τους αποστάτες που πέρασαν ή, βρίσκονται στην εξουσία . Σήμερα όλοι έχουμε νιώσει το χέρι της χρεοκοπίας που αδυσώπητο περιμένει να μας κτυπήσει την πόρτα. Και τρέμουμε στην ιδέα και μόνο μιας τέτοιας καταστροφής.
    Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, φοροδιαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !
    Σήμερα όλοι θυμόμαστε την ειλικρίνεια και την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου να μας ενημερώσει για όσα ‘’ παρέλαβε’’ και για τον διπλό αγώνα του. Πρώτα να ‘’άρει την ρήτρα της μη βοήθειας’’ σε όσα μέλη της Ε.Ε είχαν οικονομικά προβλήματα, που ‘’αγκάλιαζαν’’ την επιβίωσή τους και δεύτερο, να ψηφίσει όσο το δυνατόν, περισσότερα νομοσχέδια από αυτά που είχαν ετοιμάσει οι ‘’κηπουροί’’ του, ώστε να συλλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους φοροφυγάδες, που χρόνια ολόκληρα ήταν ‘’ΑΓΝΩΣΤΟΙ’’ σχεδόν στην εφορία, ενώ τα πρώτα μέτρα ΗΧΗΣΑΝ με το πρόστιμο 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία –τριγωνική εισαγωγή πετρελαίου, και την έφοδο στο ιατρικό κατεστημένο του Κολωνακίου.
    Και στις δύο προσπάθειές του ΠΕΤΥΧΕ! σχεδόν απόλυτα. Τα επιτυχή δημοσιονομικά αποτελέσματα του 2010, αναγνωρισμένα ΕΠΙΣΗΜΩΣ από όλους τους αρμόδιους και μη φορείς, απετέλεσαν τον καταλύτη και τις βάσεις για μια καλλίτερη Ελλάδα, για ένα κράτος με ισονομία, ευνομία και φοροδοτική ισότητα για όλους.
    Οι αίθουσες ‘’VIP’’ στον Κορυδαλλό ήταν η καλλίτερη απόδειξη μιας επιτυχημένης αλλαγής που ξεκινούσε ελπιδοφόρα
    Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που ..χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας.
    Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου.
    Δεν μίλησε ΑΚΡΙΒΩΣ! για το δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων.
    Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός , με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς.
    Και πέσαμε όλοι επάνω του να τον ‘’φάμε’’ ! όπως συνέβη και με τον εμπνευστή και δημιουργό του νόμου για τις αξιοκρατικές εισαγωγές υπαλλήλων στο δημόσιο ΑΣΕΠ, Αναστάσιο Πεπονή, που δεν βγήκε ούτε βουλευτής !!!!!!!!!
    Ν. Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση