GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας μακελάρη του Ορλάντο: O Θεός θα κρίνει τους ομοφυλόφιλους

Ο Σεντίκ Ματίν, ο πατέρας του αφγανικής καταγωγής φονιά του Ορλάντο Όμαρ Ματίν, εξέφρασε τη "θλίψη" του σε ένα βίντεο που ανα...


Ο Σεντίκ Ματίν, ο πατέρας του αφγανικής καταγωγής φονιά του Ορλάντο Όμαρ Ματίν, εξέφρασε τη "θλίψη" του σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του στο Facebook, εκτιμώντας ότι εναπόκειται "στον Θεό να κρίνει τους ομοφυλοφίλους".
"Στον Θεό εναπόκειται να κρίνει τους ομοφυλοφίλους για τις πράξεις τους, όχι στους υπηρέτες του. Είμαι θλιμμένος από την είδηση αυτή. Ας οδηγεί ο Θεός τη νεολαία κι ας της επιτρέπει να ακολουθεί το αληθινό ισλάμ", δηλώνει ο Σεντίκ Ματίν φορώντας ένα σκούρο κοστούμι και μια κόκκινη και μαύρη γραβάτα και μιλώντας στα ντάρι, μία από τις δυο επίσημες γλώσσες του Αφγανιστάν, μπροστά από μια αφγανική σημαία.
"Είμαι τόσο θλιμμένος απ' αυτό το επεισόδιο και το είπα και στους Αμερικανούς", αναφέρει σ' αυτό το τρίλεπτο μήνυμά του, το οποίο απευθύνει "στον καλό λαό του Αφγανιστάν και σε όλους τους συμπατριώτες μου" και με το οποίο γνωστοποιεί τον θάνατο του γιου του - "Ανακοινώνω εδώ τον θάνατο του γιου μου και αυτό είναι ένα θλιβερό νέο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση