GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Πιάστηκαν με τις offshore στην πλάτη...

«Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε σήμερα τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, που απεβίωσε με τη διάταξη-πλυντήριο στην υπόθ...


«Ο κ. Τσίπρας εκφώνησε σήμερα τον επικήδειο του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ, που απεβίωσε με τη διάταξη-πλυντήριο στην υπόθεση "offshore ΣΥΡΙΖΑ"», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει, για την κυβέρνηση, πως «δόλια έφεραν και συνειδητά ψήφισαν» διάταξη που επέτρεπε σε υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες, είτε να αθωωθούν οριστικά για τυχόν παράνομη συμμετοχή τους.

«Τώρα, κάτω από τη γενική κατακραυγή, προσπαθούν να δραπετεύσουν, ψηφίζοντας σήμερα το ακραία αντίθετο από εκείνο που είχαν ψηφίσει πριν από λίγες μόνο ημέρες», τονίζεται στην ανακοίνωση, όπου γίνεται λόγος για τροπολογία καταφανώς αντισυνταγματική και πρακτικώς ανεφάρμοστη.

«Το ερώτημα είναι ένα: Πότε είχαν δίκιο; Τότε ή τώρα; Μία είναι η αλήθεια: Πιάστηκαν με την offshore… στην πλάτη. Είναι έκθετοι. Τους έχουν, πια, καταλάβει όλοι. Η φάρσα της εξαπάτησης τελείωσε», υπογραμμίζει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση