GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ η on air "αμφισβήτηση" του Ταγματάρχη από τους δύο παρουσιαστές της ΕΡΤ....

Αίσθηση προκάλεσαν  οι αναφορές των δημοσιογράφων- παρουσιαστών της εκπομπής Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ1 οι οποίοι εμφανίστηκαν να αμφισβητούν ...

Αίσθηση προκάλεσαν  οι αναφορές των δημοσιογράφων- παρουσιαστών της εκπομπής Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ1 οι οποίοι εμφανίστηκαν να αμφισβητούν  on air τον διευθύνοντα σύμβουλο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, Λάμπη Ταγματάρχη.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Γιώργος Δαράκης ξεκινά αναφέροντας μια συνομιλία του με τον κ.Ταγματάρχη ο οποίος, όπως υποστηρίζει σχολίασε πως ο ίδιος και ο συμπαρουσιαστής Γιάννης Δάρρας είναι πολλοί «σοβαροί» το πρωί. Μετά την αναφορά αυτή, κυρίως ο κ.Δαράκης περνά στην επίθεση κάνοντας σχόλια για τον διευθύνοντα ο οποίος «αποφάσισε να κάνει τον δημοσιογράφο και να κάνει και εκπομπή κατ' εξαίρεση...», έθεσε θέμα για το ποιος έδωσε έγκριση για την εκπομπή λέγοντας μάλιστα πως «κάποιοι στο ΔΣ τα χουν κάνει πλακάκια» αλλά ο διευθυντής ενημερωτικών εκπομπών δεν έχει δώσει άδεια, με τον κ. Δάρρα να σημειώνει πως κανονικά η εκπομπή του θα πρέπει να κοπεί κα.

Συνέχισε σχολιάζοντας τις γνώσεις του κ.Ταγματάρχη σχετικά με την κλασσική μουσική και την όπερα- που αφορά η εκπομπή- με σχόλια όπως ότι η μόνη σχέση που έχει είναι μια συλλογή δίσκων φίλου του με αρχοντορεμπέτικα ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο για «πνεύμα αυταρχισμού» το οποίο και κατήγγειλε, αμφισβήτησε τις επιλογές του κ.Ταγματάρχη για την προβολή ντοκιμαντέρ πχ για τον Στάλιν τα οποία όπως εκτίμησε τα χρησιμοποιεί για να εξιλεωθεί.

Προς το τέλος δε του βίντεο αναρωτιούνται εάν τους παρακολουθεί ο κ.Ταγματάρχης για να καταλήξουν πως «δεν ξυπνάει νωρίς» αλλά και να αναρωτηθούν εάν θα συνεχίσουν να έχουν εκπομπή.
Το σχετικό βίντεο πάντως ανήρτησε στο youtube η ΕΡΤ με την εξής σημείωση:
Διευθυντής αμφισβητεί την εκπομπή του Διευθύνοντα!Στην «αναφορά» βγάζει την Παρασκευή ο Ταγματάρχης Δάρρα και Δαράκη. Ένταση στις σχέσεις τους.
Τι θα απαντήσει αύριο στην «Πρωινή Ζωνή»;


Προφανώς λοιπόν ως ... διαφημιστικό κόλπο για τη νέα εκπομπή του κ. Ταγματάρχη θα πρέπει να το εκλάβουμε...
Ο Mediaκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση