GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος Έλληνας αγόρασε την έπαυλη του Playboy

Η έπαυλη του Playboy, απέκτησε νέο ιδιοκτήτη. To περίφημο ακίνητο στο Holmby Hills της Καλιφόρνια, που πριν μερικούς μήνες βγήκε στο ...


Η έπαυλη του Playboy, απέκτησε νέο ιδιοκτήτη. To περίφημο ακίνητο στο Holmby Hills της Καλιφόρνια, που πριν μερικούς μήνες βγήκε στο σφυρί για 200 εκατομμύρια δολάρια, άλλαξε χέρια και πήγε σε αυτά ενός... γείτονα, όπως μεταδίδει η Wall Street Journal.

Το διάσημο ανάκτορο στο Λος Άντζελες όπου διαμένει ο Χιου Χέφνερ, πλέον ανήκει στον γείτονα του ιδρυτή του Playboy, Daren Metropoulos, των επιχειρήσεων Metropoulos & Co. και έναν από τους πρώην συν-διευθύνοντες συμβούλους της Pabst Brewing Company.

Ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος, είναι ο νεότερος γιος του Έλληνα μεγιστάνα Dean Metropoulos, και ζει σε έπαυλη που γειτνιάζει με αυτή του διάσημου Χέφνερ. 

Το κτίσμα είναι 1.858 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 29 δωμάτια, γήπεδο τένις, φυσικά πισίνα, ζωολογικό κήπο, και μια αίθουσα για θέατρο… Όμως η έπαυλη δεν είναι διάσημη για τις  θεατρικές παραστάσεις, αλλά για τα θρυλικά πάρτι στα οποία λαμβάνουν μέρος δεκάδες σέξι "κουνελάκια".

Όπως όμως αναφέρεται στους όρους του πωλητηρίου, ο Χέφνερ θα συνεχίσει να ζει εκεί. Η έπαυλη αγοράστηκε πριν από 45 χρόνια έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. 

 

 Τα αδέλφια, Evan και Daren Metropoulos (άκρη αριστερά και άκρη δεξιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση