GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζαχαριάδης για τους Podemos: Τα exit poll με παρέσυραν...

Τα αποτελέσματα των exit poll των εκλογών στην Ισπανία έσπευσε να σχολιάσει με ανάρτηση στο Twitter, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομ...


Τα αποτελέσματα των exit poll των εκλογών στην Ισπανία έσπευσε να σχολιάσει με ανάρτηση στο Twitter, ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Οι Podemos καταγράφουν ιστορική επιτυχία, έρχονται δεύτεροι. Νίκη για όλους τους προοδευτικούς, δημοκράτες, αριστερούς Ευρωπαίους πολίτες», έγραψε την Κυριακή ο κ. Ζαχαριάδης.

Ωστόσο πριν από λίγη ώρα ο κ. Ζαχαριάδης με νέο του Tweet, επισημαίνει ότι τα exit poll δεν επιβεβαιώθηκαν στην κάλπη.

«Τα exit poll με παρέσυραν σε tweet που δεν επιβεβαιώθηκε στην κάλπη. Η ισπανική αριστερά καταγράφει ισχυρή παρουσία, αδιανόητη πριν λίγα χρόνια», έγραψε συγκεκριμένα ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, είχε κάνει ανάρτηση στο Twitter, με την οποία έδινε συγχαρητήρια στους Podemos. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση