GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ηρωική πράξη του τραγουδιστή των Red Hot Chili Peppers

Ένα άγνωστο περιστατικό της ζωής του στο οποίο αντέδρασε με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, σώζοντας τη ζωή ενός μωρού, αποκάλυψε ο τραγουδιστή...


Ένα άγνωστο περιστατικό της ζωής του στο οποίο αντέδρασε με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, σώζοντας τη ζωή ενός μωρού, αποκάλυψε ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers Άντονι Κίντις σε συνέντευξή του.
Ο ελληνικής καταγωγής τραγουδιστής αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκανε για την ενότητα «Carpool Karaoke» της εκπομπής «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν.
 «Είχαμε ολοκληρώσει τα χορευτικά και στη συνέχεια θα πηγαίναμε για να φάμε σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο, όταν τα πράγματα πήραν ανεπάντεχη τροπή. Μία γυναίκα βγήκε από το σπίτι της κρατώντας ένα παιδί φωνάζοντας: Το μωρό μου, το μωρό μου δεν μπορεί να αναπνεύσει», διηγήθηκε ο Κίντις.
«Τότε τρέξαμε όλοι προς το μέρος και αυτή μου έδωσε το μωρό στην αγκαλιά μου. Το μωρό δεν ανέπνεε. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να του κάνω τεχνητή αναπνοή για να δω αν μπορώ να δώσω λίγο αέρα στο παιδί. Προσπάθησα να του ανοίξω το στόμα, αλλά δεν άνοιγε. Άρχισα να του τρίβω την κοιλιά, αμέσως έβγαλε νερό από το στόμα του και άνοιξε τα μάτια του. Στο μεταξύ ήρθε και το ασθενοφόρο και παρέδωσα το μωρό, στο οποίο είχε επανέλθει κανονικά η αναπνοή του» συνέχισε  ο τραγουδιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση