GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS για γυναίκα που περιφερόταν άσκοπα

Η εικονιζόμενη οδηγήθηκε στις 27 Ιουνίου στο Α.Τ. Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης από το Γενικό Νοσοκομείο "Ο Άγιος Δημήτρ...


Η εικονιζόμενη οδηγήθηκε στις 27 Ιουνίου στο Α.Τ. Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης από το Γενικό Νοσοκομείο "Ο Άγιος Δημήτριος", όπου περιφερόταν άσκοπα τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Omnibus Alert, φοράει μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Στην μπλούζα αναγράφεται η φράση "PAST PERFECT".

Λόγω έλλειψης εγγράφων και δυνατότητας επικοινωνίας δεν έχει καταστεί εφικτή η εξακρίβωση των στοιχείων της και η εύρεση των οικείων της προσώπων. "Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707. Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση