GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Μοχάμεντ Άλι τραγουδούσε το Stand By Me

Ο θρύλος της πυγμαχίας και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μοχάμεντ Αλι, πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 74 ετών, στο Φ...


Ο θρύλος της πυγμαχίας και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μοχάμεντ Αλι, πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 74 ετών, στο Φοίνιξ της Αριζόνα.
O Κάσιους Μαρσέλους Κλέι, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, ήταν ένας από τους σημαντικότερους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος και ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές του 20ού αιώνα.
Είχε όμως και μια πιο... καλλιτεχνική πλευρά, που λίγοι γνωρίζουν. Το 1963, έξι μήνες πριν κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο και ασπαστεί το Ισλάμ και αλλάξει το όνομάτου, ο Κλέι έβγαλε με την Columbia έναν δίσκο με τίτλο: «Κάσιους Κλέι: Είμαι ο σπουδαιότερος όλων».
Μέσα σε αυτό το άλμπουμ, ο θρυλικός πυγμάχος - ανάμεσα σε μονολόγους προς τον εαυτό του - είπε και ένα τραγούδι: το εξίσου θρυλικό «Stand By Me» του Ben E. King, και το είπε πολύ καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση