GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Thessaloniki Pride: Το φεστιβάλ υπερηφάνειας ανεβαίνει Θεσσαλονίκη!

Από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για πέμπτη χρονιά φέτος, στη Θεσσαλονίκη, το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας «5ο Thessaloniki P...


Από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για πέμπτη χρονιά φέτος, στη Θεσσαλονίκη, το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας «5ο Thessaloniki Pride».
Κεντρικό σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων είναι «Αγαπάτε Αλλήλ@ς» και το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, με κοκτέιλ πάρτι στην Καλαποθάκη και το trans forum στο Οικόπολις.
Για την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί φωτογραφική και εικαστική έκθεση, ενώ την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί υπαίθριο βραδινό πάρτι στην Πλατεία Χρηματιστηρίου. Το Φεστιβάλ θα «ρίξει» αυλαία το Σάββατο, 25 Ιουνίου, με την καθιερωμένη παρέλαση. Η πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης θα ξεκινήσει στις 19:00, από τον Λευκό Πύργο.
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, υποστήριξε πως ο κεντρικός δήμος δεν χρηματοδοτεί φέτος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, ωστόσο, στηρίζει με τα μέσα που διαθέτει την όλη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση