GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα μυστικά tips για να κοιμηθείτε καλύτερα σε ένα ξενοδοχείο

  Ο ύπνος για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί ιερή υπόθεση. Ακόμη κι όταν ταξιδεύουμε, είτε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματ...


 

Ο ύπνος για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί ιερή υπόθεση. Ακόμη κι όταν ταξιδεύουμε, είτε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, θέλουμε να απολαμβάνουμε αυτές τις ώρες όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τι γίνεται, ωστόσο, όταν βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο που ανακαινίζεται ή όταν το δωμάτιό μας λούζεται από το άπλετο φως του ήλιου; Αυτά κι άλλα 10 ερωτήματα του ίδιου είδους βρίσκουν την απάντησή τους στο μίνι οδηγό που ακολουθεί, σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε... όνειρα γλυκά!

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει ένα ήσυχο δωμάτιο. Για να είστε σίγουροι γι’ αυτό προτιμήστε κάποιο δωμάτιο στους ψηλότερους ορόφους του ξενοδοχείου, κατά προτίμηση στο τέλος του διαδρόμου, και σίγουρα μακριά από τα ασανσέρ.

2. Αποφύγετε να κάνετε κράτηση σε ένα δωμάτιο που έχει θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Καθώς αυτή συγκεντρώνει σχεδόν όλους τους επισκέπτες του καταλύματος, το σίγουρο είναι ότι όσο πιο κοντά σε αυτή βρίσκεστε, τόσο πιο πολύ θόρυβο θα πρέπει να «ανεχτείτε».

3. Προτιμήστε κάποιο δωμάτιο στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου. Ακόμη κι αν η θέα δεν είναι έτσι όπως την περιμένατε, η ησυχία που σας εξασφαλίζει η συγκεκριμένη επιλογή, αξίζει σίγουρα την προτίμηση.

shutterstock_213899581_edited

4. Κάνετε κράτηση σε ένα δωμάτιο που βρίσκεται μακριά από τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου. Ακόμη κι οι υπεύθυνοι να σας διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει ηχορύπανση, εσείς επιμείνετε στην επιλογή σας.

5. Ρωτήστε αν στο ξενοδοχείο της επιθυμίας σας πραγματοποιείται κάποια ανακαίνιση. Αυτές συνήθως πραγματοποιούνται σε τμήματα π.χ. ανά πάτωμα ή ανά πτέρυγα κάθε φορά. Βεβαιωθείτε, λοιπόν ότι ναι μεν έχετε κλείσει δωμάτιο σε μία από τις ανακαινισμένες πτέρυγες, ωστόσο μακριά από εκείνες που βρίσκονται υπό ανακαίνιση.

shutterstock_170170049_edited

6. Ερευνήστε αν τα δωμάτια διαθέτουν χοντρές και σκουρόχρωμες κουρτίνες. Οι συγκεκριμένες κρατούν το φως του ήλιου μακριά και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσετε τον ύπνο σας.

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση