GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

UCLA: Σκότωσε τον καθηγητή του γιατί του είχε κλέψει κώδικα υπολογιστή

Ο Μαινάκ Σαρκάρ, φοιτητής μηχανικής στο πανεπιστήμιο του UCLA, ινδικής καταγωγής, αναγνωρίστhκε από την αστυνομία του Λος Αντζελες ως ο...


Ο Μαινάκ Σαρκάρ, φοιτητής μηχανικής στο πανεπιστήμιο του UCLA, ινδικής καταγωγής, αναγνωρίστhκε από την αστυνομία του Λος Αντζελες ως ο ένοπλος δράστης που σκότωσε χθες τον Γουίλιαμ Κλουγκ, 39 ετών, καθηγητή Μηχανικής και Αεροδιαστημικής Μηχανολογίας πριν αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με το Reuters, o Σαρκάρ σκότωσε τον καθηγητή μέσα σε ένα μικρό γραφείο του τμήματος και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το όπλο του.
Ο Σαρκάρ φαίνεται ότι επιτέθηκε και σκότωσε τον 39χρονο καθηγητή επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει έναν κώδικα υπολογιστή. Μάλιστα, τον Μάρτιο φάινεται να έγραψε στο blog του: "Ο εχθρός σου είναι και εχθρός μου. Αλλά ο φίλος σου μπορεί να κάνει πολύ περισσότερο κακό. Πρόσεχε ποιον εμπιστεύεσαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση