GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Xρυσόγονος για τις offshore: Η ρύθμιση ενδέχεται να καταπέσει στα δικαστήρια

Στο ενδεχόμενο να καταπέσουν στα δικαστήρια, τόσο η αρχική διάταξη όσο και η τροπολογία για τις offshore εάν κάποιος προσφύγει στη δικα...


Στο ενδεχόμενο να καταπέσουν στα δικαστήρια, τόσο η αρχική διάταξη όσο και η τροπολογία για τις offshore εάν κάποιος προσφύγει στη δικαιοσύνη, αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπη του Νίκου Στραβελάκη.
«Η κυβέρνηση αναγκάστηκε, προκειμένου να σιγήσουν οι κραυγές της αντιπολίτευσης να φέρει μια γενική απαγόρευση την οποία ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αποτελεί υπερβολή και η οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ή και στα ελληνικά δικαστήρια ακόμα» επεσήμανε ο κ. Χρυσόγονος.
Ερωτηθείς εάν η τροπολογία είναι συμβατή με το κοινοτικό δίκαιο ο κ. Χρυσόγονος απάντησε ότι «τίθεται ένα ζήτημα σχετικά με την ελευθερία κίνησης κεφαλαίων.»
Ο κ. Χρυσόγονος σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν «παραθυράκια» που μπορεί να βρει κάποιος στο νόμο.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση