GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xenia Deli: Ο χλιδάτος γάμος της 26χρονης με 62χρονο στη Σαντορίνη

Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι... Όπου περιβόλι βάλτε τη Σαντορίνη και θα έχετε έναν σούπερ χλιδάτο γάμο που πραγματοποιήθηκε...


Σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι... Όπου περιβόλι βάλτε τη Σαντορίνη και θα έχετε έναν σούπερ χλιδάτο γάμο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, ανάμεσα στο 26χρονο εντυπωσιακό μοντέλο Xenia Deli και τον 62χρονο Αιγύπτιο Προέδρο του ομίλου Amiral, Ossama Fathi Rabah Alsharif. 

Η Μολδαβή, που υπήρξε κατά το παρελθόν ζευγάρι με τον Τζάστιν Μπίμπερ, και ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στο Οινοποιείο «Santo Wines» στο χωριό Πύργος, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα το ηφαίστειο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. 

Στη δεξίωση που ακολούθησε, παραβρέθηκαν περίπου 150 καλεσμένοι οι οποίοι διασκέδασαν ποικιλοτρόπως - με ένα ρωσικό συγκρότημα, ενώ το "μενού" είχε και χορό της κοιλιάς και πολλές εκπλήξεις. Όπως είχε γραφεί, η δεξίωση φέρεται να κόστισε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ η Σαντορίνη ήταν επιθυμία της νύφης. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση